Jane Weeke Larsen er en pioner indenfor feltet af kropsformning og slankebehandling uden brug af kirurgi. Hver Endermologiebehandling varer ca. 40 minutter. Ved hver behandling bærer patienten en specieldesignet bodystocking.

GRATIS

NYHED – GRATIS VED BEHANDLING

– Maksimale resultater på et minimum af tid –

“Fitvibe Excel Pro” er en revolution indenfor styrketræning. Fitvibe Excel Pro’s hurtige vibrationer medfører en vedvarende og hård sammentrækning af musklerne. Denne stærke muskelsammentrækning betyder at tolv minutters træning har mere effekt end en times konventionel styrketræning. Fitvibe Excel Pro er også anvendelig for en omfattende gruppe af mennesker: fra topatleter til rekonvalescente patienter og alle derimellem.

Fitvibe Excel Pro vibrerer tredimensionelt med en meget hurtig frekvens (30 til 50 vibrationer per sekund). Disse vibrationer sætter kroppen ud af balance. For at genoprette balancen trækker musklerne sig ubevidst meget hurtigt sammen ved ren refleks – også ved en hastighed på 30 til 50 gange i sekundet. Derfor er musklerne næsten konstant trukket sammen. Dette forklarer hvorfor træning med Fitvibe Excel Pro er så ekstremt effektivt, at træningsperioden kan afkortes. Men tag ikke fejl, det er stadig hårdt arbejde. Hele kroppen kan trænes ved hjælp af de specielt udviklede træningsprogrammer.

Fordelene ved Fitvibe Excel Pro
Træning med Fitvibe Excel Pro giver mange fordele. For det første opnår musklerne meget høj styrke på meget kort tid, specielt den eksplosive styrke øges. Når muskelstyrken forøges fæstner de sig strammere til knoglerne. Kroppens evne til at tilpasse sig sikrer at knoglerne ligeledes bliver stærkere. Knogledensiteten øges, hvilket er specielt vigtigt for ældre mennesker og for mennesker med knogleskørhed (osteoporosis).

Den høje muskelaktivitet gennem træningen med Fitvibe Excel Pro stimulerer også blodgennemstrømningen. Den kontinuerlige sammentrækning og afslapning af musklerne skaber en pumpende effekt, som øger blodcirkulationen og hele kroppen begynder at fungere bedre. Den øgede blodcirkulation fremmer også væksten af kollagen, hvilket gør huden glat og stærk.

Træning med Fitvibe Excel Pro sikrer mindst mulige belastning af led, ledbånd og sener. Man behøver ikke yderligere vægte end personens egen kropsvægt og varigheden af træningen er kort. Øvelserne på Fitvibe Excel Pro belaster heller ikke det passive bevægelsesapparat. Dette gør det til en meget attraktiv form for genoptræning for mennesker der restituerer efter sygdom eller en skade. Dette er ligeledes en væsentlig faktor for ældre mennesker.

Fitvibe Excel Pro er ligeledes yderst anvendelig hvis målet med træningen er vægttab. Forøgelsen af muskelmassen sikrer optimal fedtforbrænding, idet større muskelmasse er ensbetydende med større energiforbrug i kroppen. Dette gælder også i hviletilstand! Derfor er der ekstremt effektiv fedtforbrænding, når der trænes 10 minutter 3 gange om ugen på Fitvibe Excel Pro som supplement til kredsløbstræning.

Kontra-indikationer
I tilfælde af at en af følgende kontra indikationer gælder for dig, anbefaler vi på det kraftigste at du konsulterer din læge eller specialist før du påbegynder vibrationstræning på Fitvibe Excel.

 • Graviditet
 • Akut blodprop
 • Hjerte
 • eller arterie
 • problemer
 • Friske sår fra f.eks. operationer
 • Kunstige led eller kropsdele
 • Akut brok, diskos prolaps eller spondylolysis
 • Diabetes
 • Epilepsi
 • Inflammationer
 • Akut migræne
 • Brug af pacemaker
 • Svulster

 

Skulle din læge eller specialist ønske yderligere information, så kontakt os venligst.

GymnaUniphy står fuldt ud bag Fitvibe Excel, og mener at vibrationstræning er mindst ligeså sikkert som enhver form for konventionel træningsmetode.

GymnaUniphy baserer dette på dels tilgængelig videnskabelig forskning, dels egen erfaring indenfor det medicinske marked. GymnaUniphy har produceret udstyr til fysioterapi og fitness i mere end 35 år, og er i dag repræsenteret i mere end 70 lande verden over.

Din krop sladrer - Toftegårdsvej 15 - 3790 Hasle / Bornholm - Tlf.: 27636362