Jane Weeke Larsen er en pioner indenfor feltet af kropsformning og slankebehandling uden brug af kirurgi. Hver Endermologiebehandling varer ca. 40 minutter. Ved hver behandling bærer patienten en specieldesignet bodystocking.

Ny opdagelse

Efter erfaring med behandling af Endermologie siden år 1999 har Jane Weeke Larsen gjort følgende revolutionerende observering, som illustreres på nedenstående tegninger.

Sæt dit tv op, så fedtlag under hagen undgås. Sover man på maven, medfører det ophobning foran.
Sover man på siden, medfører det til ophobning på samme side og fedtlag på modsatte side. Sidder man med benene over kors, medfører det til ophobning på ben.

Sover man f.eks på venstre side vil der fremkomme kapsler, fedt og vandansamlinger som forårsager dårlig blodcirkulation. På modsatte side – dvs højre – vil der være ophobninger af fedt.

Hvis man f.eks har stilsiddende arbejde f.eks ved computer vil der på bag samt lår opstå disse knuder og vandansamlinger og på modsatte side – altså maven – fedtophobninger.

Hvis man vil undgå slap og rynket hud på halsen er det vigtigt, at man jævnligt strækker sin hals, f.eks kunne man sætte sit fjernsyn op, så man ikke konstant taber hovedet.

Konklusionen på dette er:
Der, hvor man udsættes for tryk ophobes vand og kapsler og på modsatte side et fedtlag. Så ved jævnlig behandling af Endermologie vil disse fænomener forsvinde og dette vil så resultere i bedre blodcirkulation, som vil give en smuk og spændstig hud.

Din krop sladrer - Toftegårdsvej 15 - 3790 Hasle / Bornholm - Tlf.: 27636362