Jane Weeke Larsen er en pioner indenfor feltet af kropsformning og slankebehandling uden brug af kirurgi. Hver Endermologiebehandling varer ca. 40 minutter. Ved hver behandling bærer patienten en specieldesignet bodystocking.

Din krop sladrer

Jane Weeke Larsen
Toftegårdsvej 15
3790 Hasle / Bornholm
Tlf.: 27 63 63 62

Jane Weeke Larsen er en pioner indenfor feltet af kropsformning og slankebehandling uden brug af kirurgi. Jane Weeke Larsen har mange års erfaring i at udbedre ar og hudforandringer efter plastikkirurgiske operationer, og at arbejde med generel hudforbedring og udglatning af ujævnheder i fedt- og bindevæv og dermed også hudens overflade. Hun har videreudviklet LPG-endermologi-beauty-teknologien til en vakuum massage-teknologi, og har opnået revolutionerende resultater.
Jane Weeke Larsen har udforsket de processer, der har at gøre med hudens blodtilførsel og den generelle ophobning af affaldsstoffer i kroppen. Hendes erfaring er, at netop affaldsstoffer er en væsentlig medvirkende årsag til kroppens aldring. Den vakuum-massageteknik, Jane Weeke Larsen har udviklet, er ekstremt virkningsfuld i forhold til at reducere skader og bearbejde ødelagt væv, fx arvæv. Jane Weeke Larsen kan fortælle alle sine patienter hvilken side de sover på om natten, hvilket ben de hviler det andet på, når de sidder med benene over kors, etc. Det skyldes alene de skævheder, der opstår i kroppen, når ophobningerne af fedt og affaldsstoffer over længere tid viser sig mere i den ene side end i den anden. Med sin teknik er Jane Weeke Larsen i stand til at udligne de skævheder og genoprette kroppens egen symmetri.
Flere plastikkirurger i Danmark og Sverige henviser til Endoklinikken både som operationsforberende behandling, og som opfølgningsbehandling på ansigtsløftninger, da behandlingerne forebygger dannelse af arvæv. Jane Weeke Larsen supplerer med en ikke-kirurgisk form for ansigtsløft, hvor fedtet blødgøres med massageteknikken, og huller og ujævnheder rettes ud ved at fedtlagene drænes for vædske.

Med venlig hilsen
Jane Weeke Larsen

Fordøjelsen afgør helbredstilstanden

Som Endobehandler må man ofte arbejde meget med hårdt fedt, der indikerer, at kunden ikke har daglig afføring, hvilket er begyndelsen til sygdom. Først når affaldsdepoterne knuses, sker der noget med det fysiske velvære.

Af Jane Weeke Larsen

Når jeg har konstateret, om min kundes fedt er blødt eller hårdt, har jeg samtidig en klar ide om, hvordan kundens fordøjelsessystem fungerer. Personer, der har en daglig afføring, vil have forholdsvis blødt fedt, mens de, der tidligere har haft uregelmæssig afføring eller på nuværende tidspunkt ikke har daglig afføring, vil have forholdsvis hårdt fedt. Og her taler jeg ikke om Endoklinikkens faste kunder, for de får ret hurtigt en god og regelmæssig afføring. At ældre mennesker går så meget op i deres afføring, undrer mig ikke, for en god afføring er ensbetydende med fysisk velvære, mens en dårlig afføring giver affaldsstoffer i kroppen i form af ophobninger af vand og fedt i bindevævet. Cellulitis er også affaldsstoffer, der viser sig som appelsinhud, hvilket ofte skyldes en arvelig disposition. Affaldsstoffer har vi over hele kroppen, også i ansigtet, hvor det er tydeligt, hvilken side du sover på, da den vil være langt mere markant end ansigtets anden side. Gigt er ligeledes et resultat af, at der er aflejret affaldsstoffer.

Affaldsstoffer og lidelser
Først, når jeg via Endobehandlingen får knust de små ærtestore ophobninger af affaldsstoffer, sker der noget med det fysiske velvære. Der kan komme kunder, som spiser alle de rigtige ting, men alligevel opviser mange affaldsstoffer. Andre kunder kan beklage, at de spiser alt for meget junkfood, men alligevel er det ikke sikkert, at de har oplagret voldsomt mange affaldsstoffer. Vi har naturligvis alle affaldsstoffer i kroppen, men alligevel sker det, at jeg behandler et barn, som har lige så mange affaldsstoffer som en voksen. Det et ret skræmmende. Affaldsstoffer kan være roden til mange forskellige problemer og lidelser. Men her på Endoklinikken, hvor det ikke bare handler om, at kunderne skal komme til at se godt ud, får alle udover fedtreduceringen en overraskende sidegevinst, fordi de også får det bedre rent fysisk. Det resulterer indimellem i, at de ophører med andre behandlinger, som hidtil ikke har hjulpet dem.

Hårdt fedt og smerter
Man må som Endobehandler arbejde meget med kunder, der har affaldsstoffer – og dermed hårdt fedt. Det kan under de første behandlinger gøre ondt, når man får fedt og affaldsstoffer knust. Men derefter er det en fornøjelse, når der arbejdes med fedtet. For folk, der har gigt, vil behandlingen i starten gøre mere ondt end på de gigtfrie, men efter nogle behandlinger vil de elske at blive rullet. Behandlingen fjerner f. eks. uro i benene, der ofte hæmmer nattesøvnen. Mange kvinder får det råd af lægen, at de skal bruge støttestrømper mod uro i benene, men det er til lige så ringe hjælp som tarmskyldninger og diverse udrensningskure. At dette ikke hjælper, kan jeg konstatere under mit daglige arbejde med kunderne.

Behandling og vædskeindtag
I forbindelse med Endobehandlingen er det tydeligt for mig, hvordan folk bruger deres krop. Om de sidder med det ene ben over det andet, om de arbejder meget ved computeren, har hovedpine eller migræne. Kroppen sladrer, hvis man forstår dens sprog. Når jeg under rulningen kan mærke de små ærtestore ophobninger af affaldsstoffer i bindevævet, ved jeg, at du ikke oplever det velbefindende, som du burde. Ophobningerne ligger og trykker på dine blodbaner og giver forkalkninger, som hæmmer blodets frie gennemløb, så du mister energi, får vand i kroppen og uro i benene. Du kan mærke de små ophobninger, når du lader tommel- og pegefinger gribe om huden på dit lår. Det vil gøre lidt ondt, ikke mindst hvis du har en del cellulitis Når vi bliver ældre, bliver blodomløbet ofte mere trægt, hvorfor huden også bliver mere slap. Men jeg trækker dit blod ud til huden, så den igen får næring – og får en helt anden sund og frisk kulør. Et synligt tegn på, at fordøjelsessystemet er kommet i orden. Når jeg behandler mine kunder for fedt og affaldsstoffer, skal de drikke 1,5-2 liter vand dagligt, så de kan skylle de knuste affaldsdepoter ud af kroppen. Og jeg kan love dig, at du vil drikke vand som en tørstende, ligesom din urin vil være stærkt gul og ildelugtende. Disse symptomer vil vare ved, til jeg har fået rullet affaldsstofferne væk.

Din krop sladrer - Toftegårdsvej 15 - 3790 Hasle / Bornholm - Tlf.: 27636362