Jane Weeke Larsen er en pioner indenfor feltet af kropsformning og slankebehandling uden brug af kirurgi. Hver Endermologiebehandling varer ca. 40 minutter. Ved hver behandling bærer patienten en specieldesignet bodystocking.

Ansigt før/efter

En essentiel ny behandling for en naturlig ansigtsløftning

– kragetæer (rynker ved øjnene): opstrammer huden
– udglatter rynker og linjer mellem øjenbrynene
– styrker den naturlige støtte
– gendanner din silkebløde teint
– renser din hud for alle urenheder og makeuprester
– Fjerner dobbelthage og opstrammer hals

Ansigtsbehandling
Efterhånden som vi bliver ældre udsættes vores hud konstant for udefrakommende påvirkninger fra solen, forurening og tobak, som en usund kost, svingninger i vægt og selvfølgelig tyngdekraften, som kan få huden til at hænge. Din hud i ansigtet er mest udsat og kan for tidligt vise ældningstegn, som for eksempel linjer, rynker, udtørring og løs hud, hvilket kan gøre de naturlige linjer skarpere.

Opstrammende behandlinger
Mangel på motion af dit ansigt øger problemet. Forebyggelsen og kampen mod disse tegn på ældning er først og fremmest at forstå, at opstrammende behandlinger bør være regelmæssig motion. De bør mekanisk stimulere huden og dens elementer. (Den mest naturlige behandling mulig: En smertefri, ikke-nivende stimulering, der respekterer din hudtype og dens følsomhed). I dag har LPG skabt Lift 6 til at trodse ældningstegnene. Det er en revolution for dig og for din skønhed.

Se bekræftigelse på billederne fra Bingo Foto
Du er altid velkommen til at se original-billeder hos endoklinikken!

Alle før- og efter-billeder på hjemmesiden er amatørfotos fra klinikken. Alle før- og efter-billeder herover viser mellem 10-30 behandlinger (Individuelt fra person til person) af 5-7 minutters varighed, som tilbydes gratis ved hver kropsbehandling.

Din krop sladrer - Toftegårdsvej 15 - 3790 Hasle / Bornholm - Tlf.: 27636362