Jane Weeke Larsen er en pioner indenfor feltet af kropsformning og slankebehandling uden brug af kirurgi. Hver Endermologiebehandling varer ca. 40 minutter. Ved hver behandling bærer patienten en specieldesignet bodystocking.

Billedhugger i fedt

Jane Weeke Larsen arbejder hverken i ler eller sten, men fedt. Hun suger overflødige deller væk, former og forvandler kroppen, som klienten ønsker det – og uden brug af kirurgiske instrumenter. Ofte netop lige det afsæt, der motiverer personen pa briksen til selv at gøre noget.

Af Else Steen Hansen

Jane Weeke Larsen ved ikke meget om slankekure. Hun er nærmest alternativet til en sådan kur, men hun ved en del om, hvad der pludseligt motiverer hendes klienter til at gøre noget ved sagen: “Det er, når de en dag efter nogle behandlinger oplever, at de kan lide, hvad de ser i spejlet – og vil have mere af det. Så går de selv i gang – både for at bevare mine resultater og for at gå videre med dem”, siger Jane Weeke Larsen. Selv blev hun – som hun kalder det – skulptør i fedt på grundlag af en plastiskkirurgisk fejloperation. Den blev for hende starten på et et helt nyt arbejdsfelt, idet hun på Endoklinnikken på Amager, og på Åbenrå i indre by nu behandler klienter med en videreudvikling af den sugemaskine, som ændrede hendes liv efter fem års helvede. “Det blev en høj pris, jeg kom til at betale for mine bryster, for mine muskler og bindevæv voksede sammen, jeg havde ikke ordentlig bevægelighed og var også generet af en masse ardannelser”, siger Jane Weeke Larsen. Hun blev på et tidspunkt behandlet med en maskine, Cellu MG, der skulle kunne hjælpe hende. “Og det holdt. Behandlingen satte blodgennemstrømningen i gang, mine ardannelser blev efterhånden blødere, mere elastiske og mindre synlige. Jeg blev faktisk så begejstret for maskinen, at jeg endte med at overtage den”, siger Jane Weeke Larsen. Hun blev siden uddannet i at betjene maskinen i Tyskland, Spanien og Finland, hvor man har haft den gennem flere år. Kendt i øvrigt som den eneste maskine, der er lægeanerkendt til behandling og lindring ar fibromyalgi.

Før og efter slankekur
“Herhjemme arbejdede jeg på privatbasis med maskinen et år, hvor jeg samlede erfaring samt oparbejdede en samling af før – og efterbilleder, inden jeg begyndte at tage klienter. Jeg ville være sikker på, at apparatet virkelig skilte sig ud fra den skov af behandlingssystemer, som eksisterede”, siger Jane Weeke Larsen. I de 4 år, hun har været i gang med Endoklinikken, har hun især behandlet strækmærker, ardannelser, uønskede fedtdepoter og dobbelthage. Men maskinen er også velegnet til behandling både før og efter et stort fedttab, forårsaget af slankekur eller kirurgisk fedtsugning. “Det, at huden forinden bliver blodgennemstrømmet og underhuden glattes, så bindevævet bliver mere flydende, giver et bedre slutresultat, både når det drejer sig om at se virkninger af en nystartet slankekur eller før en kirurgisk fedtsugning. Og som efterbehandling efter et stort fedttab kan maskinen udbedre løs og hængendehud, ligesom den kan fjerne alt det, som kirurgien ikke kan klare, dvs. ødemer, blodudtrækninger og appelsinhud”, siger Jane Weeke Larsen.

Ansigtsløft uden kniv
At sugemaskinen også er et alternativ til kirurgisk ansigtløftning, effektiv mod vand i kroppen og i øvrigt stimulerer fjernelsen af kroppens affaldsstoffer, hvilket sætter gang i en slankekur, hører også med i billedet. “De klienter, jeg har for øjeblikket, er mest fokuseret på at komme af med overflødigt fedt. Jeg plejer at sige til dem, at de kan spise og bevæge sig, som de plejer, for jeg opnår alligevel resultater, når jeg bearbejder og former kroppen. I modsætning til fysisk træning er der her den fordel, at klienten selv bestemmer, hvor fedtet skal fjernes. Af samme grund føler jeg mig næsten som en skulptør eller billedhuger – blot med den forskel, at jeg ikke arbejder i sten eller ler, men fedt”, siger Jane Weeke Larsen.

Cellu M6
Sugemaskinen er udstyret med et avanceret behandlingshoved med to motoriserede ruller. Når behandlingshovedet køres over huden, dannes der en hudfold ved hjælp af et vakuum, der virker stimulerende på over- og underhudens bindevæv. Bindevævet, som kan sammenlignes med tyktflydende “gele”, ændres allerede efter de første behandlinger til en mere flydende konsistens. Den kombinerede behandling af de motoriserede rullers foldning, udglatning af huden og de rytmiske bevægelser forbedrer forbrændingen i cellerne. Bindevævets moderceller, fribroblasterne stimuleres, hvilket medfører fornyet collagen- og elastinproduktion, som igen fører til nydannelse af huden og foryngelse af vævet.

For yderligere information
Tlf: 27 63 63 62

Din krop sladrer - Toftegårdsvej 15 - 3790 Hasle / Bornholm - Tlf.: 27636362